Om Nordsjællands Øjenklinik

Om Nordsjællands Øjenklinik

Faglighed, sikkerhed, service

Nordsjællands Øjenklinik blev grundlagt i 2017 med fokus på at skabe en moderne, patientfokuseret og fagligt alsidig klinik. Klinikken er vokset i såvel fysiske rammer som personale siden den spæde start, så der nu er et bredt spektrum af viden og ekspertise samlet i klinikken. Vi består af flere forskellige faggrupper: to øjenlæger, specialuddannede klinikassistenter, specialoptikere, skeleterapeut samt et hold lægestuderende.

Vi er glade for vores arbejde og lægger en ære i at vedligeholde en behagelig, effektiv og professionel atmosfære til glæde for såvel vores patienter som arbejdsmiljøet.
Gennem et omfattende arbejde med kvalitet og sikkerhed, opnåede klinikken i 2018 certificering efter den højeste nationale standard, som privathospital ved Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet (IKAS).

Vi tilstræber god tidsmæssig og fysisk tilgængelighed ved at tilbyde fleksible konsultationstider, akuttider på alle klinikkens åbningsdage, og handikapvenlig adgang.

Øjenlægerne

Henrik Melsom

Øjenlæge
Henrik er uddannet på Rigshospitalet Glostrup med bred erfaring inden for kirurgisk og medicinsk øjenbehandling. Under sin uddannelse gjorde han ophold på Frederiksberg og Hillerød øjenafdeling. Han har subspeciale i synsforbedrende kirurgi og har dertil foretaget mange plastikkirurgiske indgreb på øjenlåg. Henrik er far til 3 og er glad for tennis, ski, rejser og natur.

Thøger Frøsig Svahn

Øjenlæge
Thøger er uddannet på Rigshospitalet Glostrup med ophold på bl.a. Hillerød øjenafdeling. Han subspecialiserede sig i medicinsk og kirurgisk behandling af grøn stær og beskæftigede sig sideløbende med diagnostik og behandling af børn. Thøger har en lang og bred erfaring med øjenlågskirurgi. Thøger har 2 børn, dyrker undervandsjagt og er en gourmet.

Akkrediteringsrapport

Patienttilfredshedsundersøgelse

CSR

CSR politik

Scroll to Top